Over het ontwerpen van een huisstijl

Een van de diensten die we bij Your Logo Design bieden is het ontwerpen van een huisstijl. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf, want het bepaalt de gehele visuele identiteit ervan. Een huisstijl ontwerpen gaat veel verder dan enkel het maken van een logo. Het logo is uiteraard de basis, maar een huisstijl bestaat uit veel meer elementen dan dat. Denk maar eens aan een specifiek lettertype, diverse kleurencombinaties en een bepaalde tekenstijl. Al deze elementen samen vormen de basis voor alle visuele communicatie van uw bedrijf, en vormen de huisstijl. Wij kunnen deze net zo uitgebreid als u wenst voor u verzorgen. U kunt dus zowel kiezen voor enkel een logo (wat het goedkoopst is), maar ook voor een uitgebreider pakket, bijvoorbeeld inclusief een ontwerp voor een visitekaartje, flyer en banner.

Ontwerpen huisstijl + website

Door onze slimme samenwerking met een webdesigner kunnen wij naast het ontwerpen van een huisstijl ook een volledige website voor u verzorgen. Dit wil zeggen dat wij de visuele kant ontwerpen, en onze webdesigner de technische kant voor zijn kiezen neemt. U hoeft dus, indien u zowel een logo en huisstijl als een website wilt, niet zelf op zoek te gaan naar een webdesigner. Bovendien hebben we ook zeer goede connecties op het gebied van fotografie. We kunnen dus in overleg zelfs zorgen voor professionele beelden van uw bedrijf. Dit kunnen portretfoto’s van u of uw werknemers betreffen, maar ook productfoto’s die u op uw website kunt plaatsen. Dit oogt in de meeste gevallen professioneler dan wanneer u daar zelf mee aan de slag gaat.

Ontwerpen huisstijl

100% klanttevredenheid

Als logo designer vinden we het uiterst belangrijk dat al onze klanten 100% tevreden zijn. We gaan daarom graag tot het uiterste om alleen het beste design op te leveren, waarbij u tijdens het proces veel eigen inbreng heeft. Bij het ontwerpen van een huisstijl maken we namelijk eerst vijf verschillende schetsen. Daar kunt u zelf uit selecteren welke stijl u mooi vindt en welke u het meeste aanspreekt. Vervolgens werken we het gekozen design uit tot het uiteindelijke logo, en ontwerpen de bijbehorende, door u geselecteerde elementen, zoals een visitekaartje. Door onze hands-on aanpak kunnen we voor u zeer snel een logo ontwerpen in Den Haag, en heeft u in veel gevallen al binnen enkele dagen de eerste schetsen in uw mailbox.

Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen we u er alles over.